albionstories.blogg.se

Manchester, so much to answer for. x

Stay Free

Kategori: Allmänt

Så det var ett tag sen. Min anledning var att jag ville ha saker "fixade" tills nästa inlägg kom men det har visat sig att även om det var lätt att flytta hit är det svårt att hitta någonstans bra igen. De senaste 2/3 månaderna har jag jobbat sjukt mycket för att ta igen för sommarens eskapader. 
Bra saker att se fram emot: Ikväll ska jag, dave och leah gå till julmarknaden och gå till några pubbar. Courteeners konsert den 7:e, sen måste jag bestämma mig om jag ska gå ut med Janet eller leah för deras födelsedags fester är samma dag. Jag har blivit ganska bra kompis med veronika, en slovakisk tjej som går på manchester uni och bor i vårt hus. 
Jag fyller år på onsdag, 19.. you're not 19 forever pull yourself together.
Saker som går mindre bra: Jag gjorde slut med Tom i lördags och fick se en något otrevlig sida av honom, tydligen så var jag "just a shag". Jobbet är något pissigt.
 
Vad jag har bestämt, imorse faktiskt, är att när jag kommer hem i jul så stannar jag hemma ett tag. Då har jag varit här i 6 månader och eftersom jag inte hittar någonstans perfekt att bo känns det som att det är det bästa att göra. Sanningen är att jag saknar er sjukt mycket och jag saknar enkelheten, även om jag älskar England och Manchester vill jag flytta mer planerat nästa gång, kanske med någon för det är svårt att göra själv. Jag ska tänka över det här lite mer men om jag fortrarande känner så här om någon vecka eller två ska jag sluta jobba (jag är inte på kontrakt så det är lungt) och bara njuta av resten av min tid här. Är jag för drastisk? Vem vet men jobbet äger inte min själ och de håller på att stjäla Manchesters magi och så kan vi ju inte ha det!