albionstories.blogg.se

Manchester, so much to answer for. x

Made By Maid

Kategori: Allmänt

Jag har börjar få in en jobbrutin och har hunnit med bussen varje morgon trots att den går halv 7, inväntar shockade miner...
 
Pappas besök var mysigt, som en liten mini semester innan allvaret. Ludlow var underbart fint som vanligt och Accrington.. tja.. de gör bra fish n chips. Det var ett tag sedan jag träffade min farbror så det var trevligt, han har flyttat till ett lite bättre område och saker och ting verkar flyta på rätt okej för McManus familjen. Vi pratade ganska mycket om hur staden hade ändrats, både för det bättre och sämre men det finns något lite sorgligt med alla pubbar som är igenbommmade och något lite uncomfortable med att de flesta vi såg gick runt i muslimska utstyrslar. Ludlow är Accringtons motsats, om ni kan föreställa er en steriotypisk engelsk småstad omringad av gröna berg och där husens namn slutar med cottage så ser ni nog något liknande framför er. Vi bodde hos några familjevänner, tog det lungt, umgicks och jag passade på att äta så mycket god mat jag kunde innan jag var tvungen att återgå till min egen matlagning hehe. 
Jag hoppas på att kunna ta ledigt i jul och åka "hem" i någon vecka, vi får se hur det blir med det! 
 
Jag bodde hos Tom i helgen eftersom hans föräldrar var borta, vi har det kul ihop och min anglofiliska sida gillar hans Salford/Manchester accent/hans hus/hans liv..haha.
..vem vet.. men vill man träffa någon nästan hela tiden så är det väl alltid något?