albionstories.blogg.se

Manchester, so much to answer for. x

Goodbye Old England.. until next year

Kategori: Allmänt

Man kan vara förväntansful, glad och lite ledsen på samma gång. 
Har packat, fått mina pengar från jobbet och är redo att återvännda. Jag väntar på att Jay ska komma hem från jobbet så jag kan få skjuts till flygplatsen, inte helt fel även om jag hade velat åka tåget från Piccadilly Station en sista gång. Jag älskar hur det luktar på den stationen, myllret av människor och att jag kommer ihåg vem jag träffade vart där. 
Mina känslor för England har nog inte ändrats så mycket, jag har levt ett vardagsliv en del av tiden jag varit här och nej det är inte kul att vänta i regn på bussar som aldrig kommer, bo med människor som ibland går en på nerverna eller oroa sig för pengar, de vanliga grejerna finns här också och det är nog bra att jag fått uppleva det och inse att england är ett ställe att bo på som alla andra, På många sätt är det svårare att bo här och den vanligaste reaktionen när jag säger att jag flyttat hit från Sverige är typ " but why, it's a shithole" men det är mitt shithole and jag kommer nog alltid älska England. Jag ser det här lite som ett genrep och det lär kanske behövas ett par sådana innan jag flyttar på riktigt någon gång i framtiden. Men som tur är älskar jag er också så det känns nice att komma tillbaka haha ni gör det verkligen inte lätt för mig att flytta måste jag säga.  
 
 
 
No matter where I roam I will return to my english rose. 

Only You Know

Kategori: Allmänt

Tre dagar och två nätter kvar i Machester, börjar redan känna mig lite nostalgisk. Jag bor hos Jay de här sista dagarna både för att det är kul och för att jag slipper betala sista veckans hyra. Jay bor i Worsley som ligger lite utanför Manchester och är väldigt fint (posh) upptäckte jag när jag vandrade igenom området idag. Och ändå längtar jag till "getto-snigel huset" hemma haha. 
Morrisseys hus på torsdag.. ser fram emot det. Jsg insåg häromdagen att förutom de gångerna jag varit där själv har jag bara varit där med killar jag varit romantiskt involverad med på något plan. Jag måste verkligen hitta en tjej med min smak, varför är det så mycket svårare?
Har gjort det mesta jag behöver inför hemresan, jag måste bara få tag i min chef eftersom jag inte fått betalt  för de sista dagarna jag jobbade, jag ser inte fram emot "vart är mina pengar" samtalet.
Tydligen får jag bara ha ett handbagage och en resväska så om jag ser ut som Michelin mannen på flygplasten finns det en förklarning. 
Tja vad gör jag nu.. det regnar, jag lyssnar på musik, äter gårdagens fish n chips och tänker att om världen nu skulle gå under på fredag så sitter jag på ett plan någonstans mellan sverige och england. 

Not nineteen forever

Kategori: Allmänt

The Courteeners.. en av de absolut bästa konserterna jag varit på. Det var underbart, totalt galet, och de spelade alla mina favorit låtar. Tappade bort Jay som jag var där med men träffade en annan Jay ironiskt nog och vi spenderade konsertern tillsammans. "Wir all slags oan Holiday".. for att quota Trainspotting.  Vi var i mitten av allt, mosh pit och jag måste säga att det var nog tur att Jay nr.2 var där för det gick vilt till, människor och öl flygandes överrallt.. och sen är det inte helt fel att ha någons axlar att sitta på. Efter konserten sa jag hejdå till Jay nr.2 och mötte up orginal Jay ( vet inte om det här är jätteförvirrande men jag tycker att scenariot är rätt kul) och vi gick till någon fest hans kompis hade. Självklart träffar jag massa roliga människor när jag bestämt mig för att åka hem. 
Lördags var recovery saturday och jag spenderade mestadels av dagen ner bäddad. Idag bjöd Andrew och Donna ut mig och Veronica på middag eftersom jag ska åka, vilket jag tyckte var shysst av mr. landlord. De är otroligt konstiga människor dem två men jag har bott här länge nu så vi kommer ändå rätt bra överrens. Donna verkade ogilla mig först men nu är jag the golden girl, men kvinnans humörsvängningar.. christ. Jag kommer sakna veronica och jag undrar om jag kommer tycka att det är skönt eller tråkigt att inte ha ett hus fullt med folk när jag kommer hem. Troligen det första alternativet för att vara ärlig. 
Jag har insett att jag troligen kommer behöva köpa en till resväska eftersom jag kom hit med packning för typ en veckas semester. 
Det finns ett mörkt moln på himlen, konsekvenser av att vara oförsiktig.
 

Yesterday, Today and Probably Tomorrow

Kategori: Allmänt

Nu har jag ungefär två veckor kvar här i Manchester.. det känns både bra och mindre bra. Det lär inte vara sista gången jag bor i England och det dröjer nog inte länge innan jag längtar tillbaka. Blir det Manchester igen nästa gång eller något annat ställe, vem vet? 
Men det blir kul att komma hem också, (även om jag har hört om vädret, liten chock för nån som inte sett snö i år). Är dock lite rädd att många saker ska ha ändrats.. :P
Jag slutade på jobbet idag och jag kände mig väldigt fri. Pratade lite med Tom igår, vet inte riktigt vad som händer med oss. I vilket fall som helst betraktar jag mig som singel eftersom jag har en dejt imorgon haha. Fredags var jättekul och jag vaknade upp i Oldham. Ska passa på att shoppa julklappar och kläder innan jag åker. Måste ta en tur till the iron bridge och Morrisseys hus igen.. borde göra en lista över vad jag vill göra nu när jag är ledig. Stannar nog hos Dave och Leahs i helgen igen.. jag tror att deras sena vanor har smittat av sig på mig och att det är därför jag skriver detta 02.00..